Aquest és l'antic web del CCN. Es mantindrà en funcionament durant algun temps per poder consultar els seus continguts i els seus fòrums. El nou web està a l'arrel del domini: www.naturisme.cat

Des del Club Català de Naturisme volem denunciar públicament la utilització de les platges i cales de tradició nudista cada any per més persones tèxtils, és a dir, que utilitzen el vestit de bany.

Malgrat que la vigent legislació no prohibeix el nudisme als espais de bany, les persones nudistes hem limitat la nostra pràctica a determinades platges i cales, conscients de que, malauradament, la societat no està preparada encara per a un ús mixt (naturista i tèxtil) de les mateixes, que és el que hauria de ser normal. No obstant, en els darrers anys els espais de tradició nudista existents estant sent “envaïts” per persones que no practiquen la nuesa i que no només causen incomoditat a les persones nudistes, sinó que sovint actuen també en contra de la filosofia naturista, provocant soroll, manca de respecte a l’entorn o fins i tot amb comentaris despectius cap als nudistes.

És per això que volem conscienciar a tothom que el mateix respecte que les persones nudistes tenim per a qui no comparteix la nostra filosofia, limitant la nostra pràctica a determinades platges i cales on tradicionalment s’ha vingut practicant el nudisme, es tingui també cap a nosaltres, excloent l’ús tèxtil dels pocs espais de tradició nudista de que disposem, al menys mentre no sigui plausible l’ús mixt de la totalitat de les platges i cales. En aquest context, instem així mateix a totes les administracions públiques que hi tinguin competència per tal que, donant compliment a sengles resolucions ja antigues del Parlament de Catalunya, senyalitzin adequadament els espais de tradició nudista, convidant a tots els usuaris a ser respectuosos amb aquest ús i a evitar-ne el seu ús tèxtil, que, per altra banda, es pot realitzar en la gran majoria dels espais de bany del nostre país. 

Nota: aquest text s'enviarà a la majoria dels mitjans de comunicació de Catalunya.

Aquest any tornarem a fer una trobada al centre naturista Relax-Nat de Mont-ras, Baix Empordà, concretament serà entre el divendres 2 i el diumenge 4 de setembre.

Cadascú s'ha de posar en contacte amb el càmping per reservar el seu allotjament, per telèfon (972 30 08 18) o correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Pels socis del Club Català de Naturisme ens ofereixen un descompte del 20% en parcel·les i un 15% en els diferents bungalous. Reserveu aviat per no quedar-vos sense allotjament!

Pel que només vingueu a passar el dia, sense allotjament, es cobra 6,60 € per persona/dia, els nens fins a 10 anys 4,90€. Per aquesta trobada NO cobraran els 4€ pel pàrquing del cotxe.

Web del Relax-Nat : www.campingrelaxnat.com/ca/

Programa d’activitats de la trobada del CCN al Relax-Nat, 2, 3 i 4 de setembre de 2016

Divendres 2
Tarda: arribada i instal·lació al càmping (bungalow o parcel·la).
19.30 h. Salutació i presentació de la trobada, a la biblioteca.
20h. Barbacoa de benvinguda: hi haurà brasa preparada per coure el que cadascú es porti per menjar. Sopar a les taules de la zona de barbacoes. Cal portar plat, got i coberts.
Tots els assistents poden portar un menjar, postres o beguda típica de la seva població o territori per compartir.

Dissabte 3
9 a 10 h. Ioga a la piscina.
10.30 a 12.30 h. Taller de biodansa, a càrrec de Neus Batlle, a la biblioteca. (No és un taller de ball). Més informació del taller: www.dansalavida.com
Places limitades a 15, per les limitacions de l’espai.
10.30 a 12.30 h. Activitats infantils: L’aventura del Pirata Barbanegre, gimcana d’enigmes i orientació.
Nota: Totes les activitats infantils, poden ser realitzades amb companyia i participació dels pares i les mares dels infants.
10.30 a 12.30 h. Torneig de Tennis taula
Dinar lliure
17 h. Pintura corporal per a tothom.
Sopar lliure
21.30 h. Música i ball.

Diumenge 4
9 a 10 h. Ioga a la piscina.
10.30 h. Competició de Natació.
• Proves individuals: braça i estil lliure
• Relleus familiar: 3 participants, mínim un noi o noia menor de 16 anys.
11.30 – 12.30 h. Mini-olimpíades infantils (cursa de sacs, salt de llargada, cursa de relleus,...) al camp de futbol.
11.30 h. Finals de tennis taula
13 h. Lliurament de diplomes i obsequis pels nens, a la zona de tennis taula.
14 h. Arrossada popular. Dinar amb beguda i postres. Cal portar plat, got i coberts. Col·laboració: socis del CCN 9 €, no socis 12 €. Més detalls a sota.
18 h. Comiat

Inscripció per persona del dinar del diumenge i activitats:
• Socis del CCN adults, 9 euros (no socis 12 euros)
• Nens de 8 a 14 anys, 6 euros (no socis 8 euros)
• Nens fins a 7 anys, gratuït


Per fer la reserva del dinar, cal que feu transferència de l'import al compte: ES78 2100 0304 5102 0013 7094, indicant el vostre nom, numero de persones adultes i número de nens.

La inscripció a les diferents activitats sense participar en el dinar del diumenge és gratuïta.

Cal omplir un formulari d'inscripció indicant a quines activitats voleu participar i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Com a fitxers adjunts teniu el programa d'activitats en format pdf i el formulari d'inscripció.

Programa-activitats-Relax-Nat-2-4-setembre-16 (PDF)

Formulari-inscripcio-activitats-Relax-Nat (document de text)

 

Per més informació demaneu-ho al fòrum Trobada al Relax-Nat del 2 al 4 de setembre, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 669289271.

Us proposem una trobada amb vermut a la platja nudista de Pineda de Mar. És una platja nudista que fa 3 anys que està "senyalitzada" i encara no és gaire coneguda, tot i que té bons serveis com aparcament a prop, estació de tren, dutxa i una aigua ben transparent.

Trobada de 10 a 14 h., o fins que vulgueu!!

Lloc: platja nudista de Pineda de Mar

Localització: www.google.com/maps/d/viewer?mid=1wbDpgimMQ_Yoaid7s7OsHtOw15U

A la platja s'hi pot accedir per dos llocs diferents en cotxe i que no estan connectats. Per la banda de Pineda de Mar i per la banda de Santa Susanna. Per les dues hi ha aparcament.

Porteu coses de menjar i beure per compartir i fer un vermut a la platja.

 

Per més informació aneu al fòrum: Diu 7 d'agost: Trobada a la platja nudista de Pineda de Mar

Més informació al fil del fòrums Diumenge 14 d'agost: 3r Cros Naturista de la Catalunya Nord al Mas de la Balma

El proper diumenge 31 de juliol convoquem una nova trobada a la platja de les Madrigueres per reclamar de nou que des de l'ajuntament es senyalitzi un tram de platja com a nudista.

Més informació al fòrum Diu 31 de juliol: nova trobada a la platja de les Madrigueres del Vendrell