Informació sobre naturisme

Els socis reben el butlletí del CCN, Naturisme, cada tres mesos amb informació de les activitats i sortides que realitza el CCN, amb articles i opinions dels socis, conté notícies relacionades amb el moviment naturista, amb valoracions dels centres naturistes de Catalunya, Espanya, Europa i d'arreu.

Accés als centres naturistes

Els socis reben el carnet o passaport naturista de la Federació Naturista Internacional (FNI). Aquest carnet és imprescindible per entrar en molts centres naturistes i en altres centres fan descomptes als que disposen d'aquest carnet.

Descomptes
 • Entrada piscines Picornell de Barcelona.
 • Preus especials en trobades i activitats organitzades per el CCN i altres associacions FEN i FNI

   

Activitats que organitza el CCN:

El fet de ser socis permet participar en totes les activitats que organitza el CCN i també els fills. I, algunes amb descomptes pels socis.

 • Sortides a platges de tradició nudista de Catalunya.
 • Activitats esportives com volei platja.
 • Excursions amb bany en rius.
 • Visites a centres naturistes nacionals i estrangers.
 • Organització de tallers de massatge, ioga, teatre, fotografia, pintura corporal, etc.
 • Xerrades, conferències i taules rodones sobre naturisme o temes relacionats.
 • Accions reivindicatives o de sensibilització.
 • Festes, revetlles i altres actes socials per mantenir el contacte entre els socis durant tot l'any.
Llista de correu

Aquesta llista és un sistema de comunicació àgil entre la Junta i els socis per informar sobre notícies o properes activitats.

Zones exclusives a la web pels socis

Algunes seccions de la web, alguns fòrums i alguns àlbums de la galeria fotogràfica seran restringits pels socis del CCN.

Conèixer altres naturistes

Ser soci permet conèixer altres naturistes, persones que tenen un estil de vida semblant al vostre, gent amb qui anar a la platja o la muntanya, amb qui poder parlar sense tabús, gent per compartir moltes activitats, etc.

Promoció i defensa del naturisme

El fet d'estar associats al CCN i al mateix federats a la FNI us fa participar de la defensa del naturisme a Catalunya i a nivell mundial. Som una minoria i cal una organització que promogui i defensi el naturisme. Si ho desitgeu, podreu participar activament en la defensa i promoció del naturisme.

Les quotes de socis són la font principal de finançament de l’associació. Per tant, els socis són la base per mantenir-lo i, en conseqüència, per sustentar la representació del naturisme organitzat a Catalunya.

Quants més serem, més força tindrem...

Cal que el moviment naturista organitzat sigui gran per tal de tenir més força i per aconseguir un millor reconeixement social i respecte pel naturisme.
 
 
 
.