Tots els usuaris i participants dels fòrums del CCN tenen l’obligació de llegir, conèixer, respectar i acceptar aquestes normes. El seu propòsit és mantenir una bona convivència, millorar l’intercanvi d’informació i mantenir l’ordre en els fòrums.
  • Es recomana que els nous membres es presentin en el fòrum específic. En la presentació podeu posar el vostre nom, si voleu la vostra localitat i especialment la vostra experiència o preferències sobre el nudisme o el naturisme.
  • Abans de publicar un missatge busca bé el fòrum més adequat, així els altres membres interessats el trobaran més ràpidament. Els missatges publicats en un fòrum erroni seran moguts.
  • Abans de publicar un missatge o una pregunta, llegeix els altres missatges per no repetir el tema.
  • També es recomanable posar com avatar una fotografia. La mida màxima dels avatars pot ser de 200x250 píxels i amb una mida màxima de 50 KB.
  • No es pot faltar al respecte, difamar, insultar o publicar informacions falses. Els missatges que no ho compleixin seran esborrats i els usuaris seran bloquejats o expulsats. Les crítiques sempre hauràn de ser contructives i motivades per aportar solucions o alternatives. Qualsevol crítica destructiva que no aporti res de valor al text serà eliminada pels moderadors o administradors. 
  • S'han de respectar les decisions dels moderadors o dels administradors. Si hi ha alguna discrepància o queixa s'haurà de fer per missatge privat o per correu electrònic, no s'acceptaran queixes a través dels fòrums.
  • No estan permesos els missatges dels fòrums ni en els missatges privats de contacte de tipus sexual. Els missatges seran esborrats i els autors bloquejats o expulsats. Tampoc es permeten els missatges privats sol·licitant contacte als usuaris que prèviament no s’hagin presentat als fòrums.
  • No es permet registrar-se i publicar missatges amb diferents usuaris (nick), és a dir no es permeten la duplicitat o multiplicitat d’usuaris per una mateixa persona.
  • Només es poden publicar missatges publicitaris relacionats amb el naturisme en el fòrum específic.
  • Els missatges que es publiquen en els fòrums d'aquest web poden ser en català o en castellà.
Per qualsevol dubte o pregunta sobre els fòrum, el xat, la galeria fotogràfica o el web en general envieu un missatge al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o feu servir el formulari de contacte. Sempre que sigui possible publiqueu el missatge sobre l’error o la vostra pregunta al fòrum de “Preguntes Més Freqüents (PMF o FAQ)”, així podreu ajudar als altres usuaris que tinguin el mateix problema.
.