Benvinguts al nou web del CCN!

El web antic es mantindrà durant un temps a l’adreça http://naturisme.cat/joomla/ per poder consultar els seus continguts i els seus fòrums.

Tothom s’ha de registrar en aquest nou web encara que tingueu perfil en l’anterior, no es mantenen. Aneu registrant-vos, si encara no ho heu fet, i si teniu algun problema o dubte escriviu al correu web@naturisme.cat. Durant el registre poseu el vostre nom i cognoms reals. Un cop registrats en el vistre perfil poseu-hi una foto personal a l’avatar. Quan pugueu presenteu-vos en el fòrum de “Presentacions“.

Mireu els grups i fòrums, uniu-vos als grups que us interessin. Sobretot mireu els grups comarcals del CCN per si voleu col·laborar en fer seguiments de les diferents platges nudistes, realitzar fitxes informatives, etc. Uniu-vos a la comarca de residència o de les platges que visiteu més sovint. També hi ha grups específics de platges nudistes, afegiu-vos a les platges que visiteu més sovint. Cada grup té un fòrum específic per debatre sobre els temes que calguin. Falta posar les fotos de l’avatar i de capçalera de cada grup, ho anirem fent a mesura que hi hagi voluntaris a cada grup.

Si trobeu a faltar un grup o un fòrum concret o un grup sobre alguna platja nudista concreta digueu-ho en el fòrum “Informacions i preguntes sobre el web”  i el crearem.

2 pensaments a “Benvinguts al nou web del CCN!

 1. Martí Fajardo Viudez

  Bona nit a tothom. Ja fa 6 anys que practico nudisme a la platja o a casa.. també estic fent un camí cap al vegetarianisme i comprometent-me amb la defesnsa del medi ambient i la defensa dels drets dels animals. Estic visquent una aproximació cada vegada més forta amb la natura, els altres i jo mateix. Em caso al mes d’ octubre. Sóc bilingüe amb el francès . Espero conèixer gent semblant

 2. Raymond Martin.

  Bona tarda i moltes gràcies per poder-me donar l’oportunitat de pertànyer a aquests gran club!

  El proper mes de gener passaré per les vostres oficines a efectuar la inscripció per ser soci.
  Un detall com puc posar la meva fotografia al perfil?

  Salutacions.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies