Benvinguts al nou web del CCN!

El web antic es mantindrà durant un temps a l’adreça http://naturisme.cat/joomla/ per poder consultar els seus continguts i els seus fòrums.

Tothom s’ha de registrar en aquest nou web encara que tingueu perfil en l’anterior, no es mantenen. Aneu registrant-vos, si encara no ho heu fet, i si teniu algun problema o dubte escriviu al correu web@naturisme.cat. Durant el registre poseu el vostre nom i cognoms reals. Un cop registrats en el vistre perfil poseu-hi una foto personal a l’avatar. Quan pugueu presenteu-vos en el fòrum de “Presentacions“.

Mireu els grups i fòrums, uniu-vos als grups que us interessin. Sobretot mireu els grups comarcals del CCN per si voleu col·laborar en fer seguiments de les diferents platges nudistes, realitzar fitxes informatives, etc. Uniu-vos a la comarca de residència o de les platges que visiteu més sovint. També hi ha grups específics de platges nudistes, afegiu-vos a les platges que visiteu més sovint. Cada grup té un fòrum específic per debatre sobre els temes que calguin. Falta posar les fotos de l’avatar i de capçalera de cada grup, ho anirem fent a mesura que hi hagi voluntaris a cada grup.

Si trobeu a faltar un grup o un fòrum concret o un grup sobre alguna platja nudista concreta digueu-ho en el fòrum “Informacions i preguntes sobre el web”  i el crearem.

2 pensaments a “Benvinguts al nou web del CCN!

 1. Martí Fajardo Viudez

  Bona nit a tothom. Ja fa 6 anys que practico nudisme a la platja o a casa.. també estic fent un camí cap al vegetarianisme i comprometent-me amb la defesnsa del medi ambient i la defensa dels drets dels animals. Estic visquent una aproximació cada vegada més forta amb la natura, els altres i jo mateix. Em caso al mes d’ octubre. Sóc bilingüe amb el francès . Espero conèixer gent semblant

 2. Raymond Martin.

  Bona tarda i moltes gràcies per poder-me donar l’oportunitat de pertànyer a aquests gran club!

  El proper mes de gener passaré per les vostres oficines a efectuar la inscripció per ser soci.
  Un detall com puc posar la meva fotografia al perfil?

  Salutacions.

Deixa un comentari