Concurs de Fotografia Naturista 2017 del CCN

Des de l’associació Club Català de Naturisme convoquem el Concurs de Fotografia Naturista 2017 en motiu de la celebració del 40è aniversari de la seva fundació.

Amb aquest concurs fotogràfic volem reivindicar que la nuesa és natural, i a la natura més. #nuesanatural #concursfotonaturista

El concurs té quatre premis que es repartiran en les tres categories que es proposen:

  • Nuesa Natural:

En aquesta categoria es valoraran les fotografies realitzades en espais naturals, a l’aire lliure, individualment, en parella, família o grup, amb la nuesa com a símbol de llibertat, felicitat, comoditat i naturalitat.

  • Naturisme en família o en grup:

En aquesta categoria es valoraran les fotografies més originals de parelles, famílies o grups gaudint del nudisme o naturisme a la natura, a la platja o en un centre naturista.

  • Activitats naturistes:

En aquesta categoria es valoraran les fotografies on es mostri alguna de les diferents activitats naturistes o en nuesa que es poden realitzar.

Organitza: Associació Club Català de Naturisme (www.naturisme.cat)

Col.laboren amb els premis:

  • Càmping naturista El Templo del Sol (www.eltemplodelsol.com), amb una estada de dues nits per a una família o grup de fins a 6 persones.

  • Càmping naturista Relax-Nat (www.campingrelaxnat.com), amb una estada de dues nits per a una família o grup de fins a 4 o 5 persones.

  • Centre naturista Sierra Natura (www.sierranatura.com), amb una estada de dues nits per a dues persones.

  • La Bartra (labartra.com), amb una estada per a dues persones de dissabte matí a diumenge tarda.

 

En el següent enllaç podeu consultar les Bases del Concurs de Fotografia Naturista 2017 del CCN.

Termini de presentació: fins el 31 d’octubre (ampliat el termini).

Presentació de les fotografies:

A les Bases del Concurs de Fotografia Naturista s’explica a quina adreça de correu, les dades que cal incloure i altres detalls sobre l’enviament de les fotografies.

Animeu-vos a participar!!