Comunicat en contra de la violència i a favor de les institucions catalanes

Des de l’associació Club Català de Naturisme condemnem rotundament la violència injustificada i la vulneració dels drets humans que es va patir a Catalunya el diumenge 1 d’octubre.

També volem mostrar el nostre suport a les institucions catalanes i per això ens solidaritzem amb el manifest de la plataforma unitària anomenada Taula per la Democràcia (www.taulaperlademocracia.org) i demanem a totes les institucions que garanteixin els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Barcelona, 2 d’octubre de 2017

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies