El Síndic demana protecció pel nudisme

Des de la Federació Naturista-Nudista de Catalunya (FNNC) vam formular una queixa al Síndic de Greuges de Catalunya sobre les diferents problemàtiques que tenim en la pràctica del nudisme a les platges de tradició nudista de Catalunya. Hem tingut dues reunions amb membres de l’equip del Síndic on hem pogut exposat detalladament les problemàtiques que tenim i les nostres inquietuds. Diferents nudistes van afegir queixes particulars amb situacions més concretes.

A partir d’això el Síndic ha elaborat una resolució sobre la defensa i la promoció del naturisme-nudisme a Catalunya. Des de la FNNC valorem positivament aquesta resolució que és un pas cap al reconeixement del nudisme, de la necessitat del seu respecte i protecció pels ajuntament i la societat en general. Aquesta resolució s’ha fet arribar a tots els municipis litorals de Catalunya. Demanem als ajuntaments que siguin sensibles i apliquin les recomanacions que fa el Síndic, Rafael Ribó.

Aquesta és una de les primeres accions aconseguides des de la FNNC en la defensa i promoció del nudisme a Catalunya que esperem i desitgem que sigui l’inici d’una nova etapa que millori la situació actual, i que vagi normalitzant el nudisme a la societat.

Segimon Rovira Comas
President de la FNNC i del CCN

Document per descarregar: Resolució Q-06465/2018 del Síndic sobre nudisme (pdf)