Resultats del Concurs de Fotografia Naturista del CCN 2018

Durant l’estiu del 2018 des del CCN vam convocar un Concurs de Fotografia Naturista amb 26 participants que han presentat 54 fotografies en total.

Com a jurat han repetit aquest any socis fotògrafs i amb bona experiència de fotografia com són en Pedro Locubiche, en Josep Olivé, en Josep Guirado, en Joan Casas i en Pedro  J. Pablos, que van votar les diferents fotografies en les categories.

I en la modalitat Instagram s’ha escollit per votació popular de “M’agrada”, sumant les votacions de la fotografia del perfil personal i la fotografia compartida en el perfil del CCN.

Cal destacar que aquest any ha augmentat la participació respecte l’any passat i que ha augmentat la qualitat de les fotografies que han participat.

Premi La Bartra per a Agnès Font Ribas per la fotografia “A flor de Pell” en la categoria Nuesa i natura.

Premi El Templo del Sol per a Queralt Masferrer Contel per la fotografia “De pesca” en la categoria Activitats naturistes.

Premi Relax-Nat per a Cristina Ruiz Garcia per la fotografia “Totxs som poderosxs” en la categoria Originalitat.

Premi Refugi Vents del Cadí per a David Verdejo Boix (_babycitrus_) en la modalitat Instagram per votació popular, amb 426 “M’agrada” en total, el dimarts 20 de novembre.