Celebrat el primer Rècord Nudista de Catalunya el diumenge 7 de juliol de 2019

Des de l’associació Club Català de Naturisme estem molt satisfets del resultat del primer rècord nudista de Catalunya, amb 1932 persones que han participat a la cadena nudista en 24 platges nudistes diferents, i s’han comptabilitzat més de 6000 nudistes presents entre les diferents platges.

Aquest acte era per celebrar el Dia del Naturisme, per fer difusió del nudisme, reclamar més respecte cap als nudistes i recordar la resolució del Síndic de Greuges que demana als ajuntaments més protecció per al nudisme.

Aquest rècord nudista en general ha tingut una bona acceptació entre els nudistes presents a les diferents platges. Després d’aquesta experiència ara cal fer l’avaluació i millorar per superar els resultats en el segon rècord nudista l’any 2020.

Donem les gràcies a tots els participants i als col·laboradors en l’organització. També donem les gràcies a les associacions naturistes ANPA i AANPT per la seva col·laboració en organitzar aquest esdeveniment.

Nota: Podeu veure un recull de fotografies de l’esdeveniment del Primer Rècord Nudista en diferents platges nudistes de Catalunya en aquesta galeria.