Donem suport a les mobilitzacions contra la crisi climàtica del 27S

Des de l’Associació Club Català de Naturisme donem suport a les accions i mobilitzacions previstes durant la setmana del 20 al 27 de setembre de 2019 i ens hem adherit al manifest sobre l’emergència climàtica. I també recolzem i animem a tothom participar en alguna de les mobilitzacions previstes pel divendres 27 de setembre, entre elles la prevista a Barcelona a les 18h. als Jardinets de Gràcia.

Estem en EMERGÈNCIA CLIMÀTICA, ja no hem de parlar de canvi climàtic sinó de Crisi Climàtica. Hem de prendre consciència, actuar i exigir solucions ja.

Us posem unes imatges informatives sobre la manifestació que es farà a Barcelona a les 18h.

Des del CCN proposem trobar-nos al bloc 3.

Si no us va bé anar a Barcelona, podeu escollir altres ciutats on també es faran manifestacions pel clima. Consulteu el cartell de sota.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies