Nova Junta directiva del CCN 2019-2023

El diumenge 24 de novembre de 2019 s’ha celebrat una Assemblea Extraordinària de l’Associació Club Català de Naturisme a Torre Jussana de Barcelona per escollir nova junta directiva. Hi havia una sola candidatura que ha estat escollida per unanimitat. Abans de la votació s’han presentat algunes línies per aquest proper mandat com la reducció del nombre de butlletins i s’ha proposat fer l’enviament en format digital. Per millorar la comunicació amb els socis s’ha proposat un butlletí electrònic per correu. Això també suposarà una reducció de despeses que permetrà una reducció de les quotes anuals dels socis. Aquests temes es presentaran de forma més detallada en la propera Assemblea Ordinària del CCN que es celebrarà durant el mes de febrer de 2020.

La nova junta directiva del CCN queda formada per les següents persones:

  • President: Segimon Rovira
  • Vicepresident: Jonathan Piñol
  • Secretari: Joan de Lomas
  • Tresorera: Rosa-Jana Pla
  • Vocals: Anna Renard, Paco Mazuecos, Jordi Mas, Christian Ruiz, Ricard Cases, Pep Basets i  Josep M. Badia.
  • Col·laboradors: Pitu Garcia, M. Rosa Ramis, Ivan Vera, Quim Plana, …

Després de l’assemblea hem fet un piscolabis que han preparat els socis Pilar i Jordi.