Repte fotogràfic #ConfinamentNu i #DesconfinamentNu

Us convidem a participar d’un repte fotogràfic per ensenyar com viviu la nuesa o el nudisme a casa, a la terrassa o al jardí durant aquest confinament pel COVID-19. Com que durant temps hi ha mesures preventives de distanciament social que impediran fer activitats i trobades de grups com els activitats habituals de la nostra associació Club Català de naturisme, us proposem aquests per poder mostrar com continuem gaudint de la nuesa a casa i després a la natura.

Les fotografies es poden enviar per correu electrònic (clubcataladenaturisme@gmail.com) amb la millor qualitat possible o bé penjar-les al fil obert als fòrums d’aquest web (cal estar registrat i entrar al perfil del web per accedir als fòrums).

Les fotografies es difondran al perfil d’Instagram i Twitter del CCN. Com que durant temps no podrem fer activitats en grup, així podrem compartir les experiències, mostrar i fer difusió de com gaudim de la nuesa amb naturalitat a casa o a la natura.

A Twitter es poden publicar les fotografies sense censura, a Instagram sí hi ha censura. Es publicaran les fotografies a les dues xarxes o només a Twitter segons el tipus de fotografia. Quan sigui possible també mostreu fotografies en parella, famílies o petits grups. Eviteu els primers plans de genitals.

Repte #ConfinamentNu

Amb aquesta etiqueta es mostraran les fotografies realitzades dins de casa, a la terrassa o al jardí, mentre duri el confinament, i després durant tot el 2020. Si voleu, digueu-nos en quina localitat heu fet la foto.

Repte #DesconfinamentNu

Amb aquesta etiqueta es publicaran les fotografies que es puguin realitzar a la platja, a la muntanya, en rius o a la natura en general, quan es vagi relaxant el confinament i es pugui sortir als espais oberts; i es mantindrà durant tot l’any 2020.

Animeu-vos a participar!!