Challenge o repte fotogràfic Home Nu

La propera setmana, concretament el 18 de maig, es celebra virtualment el Dia Internacional dels Museus (DIM) i tenim una proposta lúdica d’un challenge que consisteix en reproduir obres d’art dels museus.

Us proposem participar en un repte fotogràfic que consisteix en imitar obres d’art o quadres de  museus com els de l’exposició “L’home nu”, que es va fer al Museu d’Art de Cerdanyola, i que alguns vam tenir la oportunitat de fer-hi una visita nudista. És igual si són homes o dones, l’exposició precisament qüestiona els rols tradicionals de gènere i altres tòpics; per tant, sigueu creatius i no cal que tingueu en compte necessàriament el gènere que es vegi a l’obra original.

Podeu enviar les fotografies per correu electrònic (clubcataladenaturisme@gmail.com) o per missatge directe al perfil d’Instagram (@club.catala.naturisme). Envieu la vostra fotografia i l’obra original, si ho sabeu, digueu títol i autor.

Nosaltres les publicarem als perfils del CCN a Instagram i a Twitter amb les etiquetes: #lhomenu #artathomechallenge #dim2020 #maccerdanyola. 

Podeu enviar les vostres fotografies fins el diumenge 17 de maig i les anirem publicant a mesura que les envieu. El dilluns 18 de maig des del Museu d’Art de Cerdanyola en faran una recopilació i les publicaran en els seus perfils, coincidint amb el Dia Mundial dels Museus (DIM), que aquest any serà virtual.

 

Es va proposar fer un repte fotogràfic i cultural d’imitar quadres, però no nudista, que es va fer viral.

En el pdf del fulletó podeu veure els quadres que podeu utilitzar per imitar i participar en el repte o Challenge Home Nu: Fulletó L’Home Nu