Fitxes i fotos de les platges nudistes de Catalunya

Des de l’Associació Club Català de Naturisme, la Federació Naturista-Nudista de Catalunya i la Federació Espanyola de Naturisme volem actualitzar la informació de les platges de tradició nudista de Catalunya. Per això busquem col·laboradors que vulguin omplir una (o més d’una) fitxa de la seva platja nudista més habitual i que envieu algunes fotografies generals de la platja, evitant primers plans de persones. Hem creat un formulari en format pdf per omplir amb les dades més importants.

Aquesta informació serà per fer difusió de les platges de tradició nudista entre els nudistes interessats a través de les pàgines web del CCN o de les federacions, la FNNC i la FEN.

Tant el formulari com les fotografies cal enviar-ho a l’adreça de correu electrònic: clubcataladenaturisme@gmail.com

Formulari (PDF): Fitxes_platges_nudistes_Catalunya

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies