Xarxa de voluntaris de les platges nudistes de Catalunya

Des de l’Associació Club Català de Naturisme estem fent una xarxa de voluntaris de les diferents platges de tradició nudista de Catalunya, associats o no, l’important és arribar a totes les platges. En algunes ja tenim col·laboradors, però en altres encara no, per això insistim en la proposta.

La funcions possibles dels col·laboradors o voluntaris són fer seguiment de la platja, informar de qualsevol incidència, actualitzar les dades de les fitxes i fotos de la platja, organitzar el rècord nudista, organitzar jornades de neteja de la platja, informar als usuaris de la platja, etc. Oferir-se com a voluntari no implica comprometre’s a totes les accions citades, sinó que cadascú anirà participant en el que pugui o vulgui, segons la seva disponibilitat.

Formulari: Voluntaris de platges nudistes Associació CCN (Si teniu problemes per omplir amb el formulari podeu enviar un missatge de WhatsApp al telèfon del CCN, 669289271)

Una de les activitats és actualitzar les fotos i fitxes de els diferents platges.

Gràcies per la vostra participació!

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies