Concurs de logos per senyalitzar les platges nudistes

Tant des de la Federació Naturista-Nudista de Catalunya com des de la Federación Española de Naturismo busquem un pictograma per posar als cartells per identificar les platges de tradició nudista. Per això us demanem que proposeu imatges de siluetes nues per afegir als cartells que permetin identificar les platges nudistes. Només heu de dissenyar la imatge dels cossos nus, no el cartell sencer.

Des de la FEN es prepararan unes bases pel concurs de logos. Quan estigui preparat, posarem l’enllaç.

De moment per qualsevol dubte o proposta us podeu adreçar al correu: clubcataladenaturisme@gmail.com

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies