Reunió amb el diputat delegat de turisme de la DIBA, 29 de setembre

El dimarts 29 de setembre l’Eulogio Garcia (ANPA), en Manel Mondéjar (AAPNT) i Segimon Rovira (CCN i FNNC) ens vam reunir presencialment a Vilanova i la Geltrú amb el diputat delegat de turisme, Juan Luis Ruiz, de la Diputació de Barcelona. Li vam plantejar la problemàtica que afecta a les platges de tradició nudista, li vam plantejar el tema de la senyalització i el tema de la promoció turística de les platges nudistes i dels càmpings naturistes.

El tema de la senyalització és el que va trobar més complicat perquè cal consensuar-ho amb els ajuntaments, però s’intentarà. Li va semblar una bona idea crear un logo o un pictograma per identificar les platges nudistes. Li va semblar bé coordinar-se amb les altres Diputacions. Va dir que ens posarà en contacte amb el director de l’Agència Catalana de Turisme, en David Font.

I va veure molt interessant i amb possibilitat de col·laboració fer una guia turística de platges nudistes i centres naturistes de Catalunya.

Aquesta és la tercera reunió d’un cicle que tenim previst per intentar contactar amb les principals administracions de Catalunya, per tal de millorar la promoció turística, i per unificar i millorar la senyalització de les platges nudistes de Catalunya.