Nou imagotip nudista de la FEN i administracions

El diumenge 24 de gener es va realitzar una Assemblea Extraordinària de la FEN on es va aprovar un “imagotip” per identificar a les platges “d’ús nudista recomanat”, dins d’un protocol sobre platges a nivell estatal.
Això ha de servir com un recolzament per adreçar-nos a les administracions com estem fent des de l’estiu passat a Catalunya les associacions que formem part de la Federació Naturista-Nudista de Catalunya (FNNC).
Des de la FNNC continuem contactant amb administracions. Fa uns dies es va produir un primer contacte amb el Patronat de Turisme la Diputació de Girona i la setmana vinent hi haurà una reunió amb responsables de turisme de la Diputació de Barcelona.
Tot això amb la voluntat de defensar i de promoure el nudisme a Catalunya.
 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies