Malgrat de Mar tindrà una nova platja nudista aquest any 2021

Malgrat de Mar tornarà a disposar d’una platja per al nudisme aquest estiu. Estarà situada a la Platja de La Conca, entre les pistes municipals d’atletisme i el primer càmping del Camí de la Pomereda. La formació de la llacuna a la desembocadura de la Tordera amb el temporal Gloria i el posterior tancament d’aquest espai per preservar-lo, va deixar Malgrat sense platja nudista. 

El govern municipal va manifestar l’any passat la seva voluntat de trobar un lloc alternatiu per a la platja nudista per aquest estiu. Des de fa mesos, l’Ajuntament treballa per oferir un nou emplaçament perquè els aficionats al nudisme puguin disposar d’un espai. Aquest serà el tram de platja de 100 metres linials que hi ha a la Platja de la Conca, just al costat de les pistes d’atletisme. Aviat, aquest espai serà senyalitzat.

El regidor de Medi Ambient i Platges, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que “som sensibles a la demanda feta pel col·lectiu de persones aficionades al nudisme i hem trobat una alternativa”.

La platja on es permetrà practicar nudisme està situada entre les pistes d’atletisme i el primer càmping. Foto: AjMalgrat.

Font de la notícia: web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.