Actualització del Pla d’Acció Nudista de Catalunya

El Pla d’Acció Nudista de Catalunya va avançant, més lentament del que voldríem, però va creixent. Totes les accions i propostes que estan explicades en aquest document (en pdf), que es va actualitzant, són per millorar o revertir la situació del nudisme en algunes platges del nostre litoral, per fer difusió dels espais d’ús nudista i per millorar la imatge que té la societat catalana respecte el nudisme.

En el darrer any s’han realitzat diverses reunions i s’ha començat a dissenyar una campanya de vídeo de promoció i difusió del nudisme.

Respecte a la guia nudista s’ha començat a crear un primer mapa dels espais d’ús nudista de Catalunya i també del País Valencià, les Illes Balears i del Rosselló (o Catalunya Nord).

Hi ha un grup a Telegram d’Activistes de platges del CCN. Si voleu participar i col·laborar envieu un missatge per Telegram o WhatsApp al 669289271, indicant el vostre nom i les platges on voleu participar.

Consultar el document del Pla d’Acció Nudista de Catalunya (pdf). Darrera actualització: 27 d’agost de 2021.

Per col·laborar o per aportar propostes adreceu-vos per correu a: info@fnnc.cat