Grup d’activistes de platges d’ús nudista de Catalunya 2022

Reactivem el grup d’activistes o voluntaris de les platges d’ús nudista de Catalunya.

La seva funció és col·laborar en crear o actualitzar una fitxa de la platja, informar als nous usuaris de la platja, col·laborar en el Dia del Naturisme, informar de qualsevol incidència que hi hagi en una platja, vetllar per la conservació de l’espai, etc.

Cal que tots els que vulgueu col·laborar aquest any 2022 ompliu el formulari per saber en quines platges hi ha voluntaris i en quines no. Formulari d’activistes de platges d’ús nudista.

Als que us apunteu de nou us afegirem al grup de Telegram.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies