Xarxa d’activistes i fitxes de platges nudistes de Catalunya

Reactivem el grup d’activistes o voluntaris de les platges d’ús nudista de Catalunya, cal fer una xarxa d’activistes de les diferents platges per mantenir el nudisme en cada espai.

La seva funció és col·laborar en crear o actualitzar una fitxa descriptiva de la platja, informar als nous usuaris de la platja, col·laborar en el Dia del Naturisme, informar de qualsevol incidència que hi hagi en una platja, vetllar per la conservació de l’espai, etc.

Els que vulgueu col·laborar heu d’enviar un missatge per WhatApp o Telegram al telèfon del CCN, 669289271, indicant el vostre nom i la platja o platges on voleu col·laborar. Falten voluntaris i voluntàries a diverses platges nudistes de Catalunya. Us afegirem al grup de Telegram “Activistes de platges CCN”.

La platja del Torn i la platja de l’Aiguadolç de Vilanova i la Geltrú no necessiten voluntaris perquè ja hi ha associacions pròpies d’aquestes platges.

Formulari per omplir les fitxes de les platges d’ús nudista. Aquestes fitxes serviran per elaborar una guia nudistes amb informació detallada dels espais nudistes de Catalunya. També calen fotografies per acompanyar les fitxes que s’han d’enviar per correu a l’adreça: clubcataladenaturisme@gmail.com

Aquesta proposta forma part del Pla d’Acció Nudista.

Gràcies per la vostra col·laboració!