Loteria La Dooble del CCN: 10536

Aquest any des del CCN participem a la nova loteria La Dooble que ha creat Loteries de Catalunya especialment per fer participacions i ajudar a les entitats catalanes.

Podeu comprar les vostres participacions als 2000 punts de venda de Loteries de Catalunya o per internet al web de Loteries de Catalunya o directament en aquest enllaç. El número específic del CCN és el 10536. El sorteig es realitzarà el 20 de desembre de 2022.

Per saber com funciona aquesta nova loteria us enllacem aquest vídeo.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostè consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu en l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies