Avantatges d’associar-se al CCN

Informació sobre naturisme

 

Les persones sòcies reben cada any el butlletí-anuari del CCN, Naturisme, amb informació de les activitats i sortides que realitza el CCN, amb articles d’opinió i notícies relacionades amb el moviment naturista, i amb valoracions dels centres naturistes de Catalunya, Espanya, Europa i d’arreu.

 

Accés a molts centres naturistes

 

Les persones sòcies reben el carnet o passaport naturista de la Federació Naturista Internacional (FNI). Aquest carnet és imprescindible per entrar en alguns centres naturistes i en d’altres fan descomptes a les persones que en disposen.

 

Descomptes
 • Entrada a les piscines Picornell de Barcelona.
 • Preus especials en trobades i activitats organitzades per el CCN (com ara les sessions d’spa nudista) i altres associacions de la FEN i la FNI.

   

Participació en activitats diverses

 

Associar-se al CCN permet participar en totes les activitats que organitza l’Associació. En algunes activitats es fan descomptes a les persones associades.

Entre les activitats que s’organitzen des del CCN, hi podeu trobar:

 • Sortides a platges de tradició nudista de Catalunya.
 • Activitats esportives com volei platja.
 • Excursions amb bany en rius.
 • Visites a centres naturistes nacionals i estrangers.
 • Organització de tallers de massatge, ioga, teatre, fotografia, pintura corporal, etc.
 • Xerrades, conferències i taules rodones sobre naturisme o temes relacionats.
 • Accions reivindicatives o de sensibilització.
 • Festes, revetlles i altres actes socials per mantenir el contacte entre els socis durant tot l’any.
Zones exclusives al web

 

Hi ha un grup i un fòrum associat restringits pels socis del CCN.

 

Conèixer altres naturistes

 

Estar associat al CCN permet conèixer altres naturistes, persones que tenen un estil de vida semblant al vostre, gent amb qui anar a la platja o la muntanya, amb qui poder parlar sense tabús, gent per compartir moltes activitats, etc.

 

Promoció i defensa del naturisme

 

El fet d’estar associats al CCN i al mateix temps federats a la FNI us fa participar de la defensa del naturisme a Catalunya i a nivell mundial. Som una minoria i cal una organització que promogui i defensi el naturisme. Si ho desitgeu, podreu participar activament en la defensa i promoció del naturisme.

 

Les quotes de les persones sòcies són la font principal de finançament de l’Associació i la base per mantenir-la. És gràcies a la vostra contribució que podem sustentar la representació del naturisme organitzat a Catalunya.

 

Quants més serem, més força tindrem…

 

Cal que el moviment naturista organitzat sigui gran per tal de tenir més força i per aconseguir un millor reconeixement social i respecte pel naturisme.