Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Diumenge 3/12: Caminada i dinar per la Marató de TV3

03/12/2023

Aquest any, una vegada més, la FNNC vol fer costat a TV3 en la seva labor de recollir fons i conscienciar a l’entorn de temes i problemes de sanitat: aquest any contribuir en la millora de la Salut sexual i reproductiva.

Per organitzar la caminada de la Marató 2023, l’Associació Naturista de la Platja de l’Aiguadolç (ANPA) us proposa anar a Jafre, un poble abandonat en ple Parc del Garraf. Però no es tracta d’un poble qualsevol, és un poble amb història, llegenda i…aparicions.

Sortiríem de l’aparcament gratuït del Poliesportiu de Vilanova a les 10 hores https://maps.app.goo.gl/8nSKV61Btsc859v56 . Allà deixarem els cotxes i, amb els mínims possibles, anirem fins a un nou lloc on deixar-los i emprendre la caminada. https://maps.app.goo.gl/nphYcTMAaxPnZZgs7 Són uns 12 quilòmetres.

El recorregut caminant, ondulat però força planer, seria d’uns 6’5 quilòmetres d’anada i tornada. Hi haurà una mitja hora per poder esmorzar, observar un forn de calç i, un cop a Jafre, veure el poble abandonat i conèixer una mica de la seva història i algunes llegendes misterioses que envolten les runes.

La tornada a l’aparcament de Vilanova està prevista cap a dos quarts de dues. Allà agafaríem els cotxes i aniríem al Centre Cívic de la Geltrú https://maps.app.goo.gl/4dbDGmKrExNZULVS9 per fer l’habitual dinar col·lectiu.

També hi ha la possibilitat d’anar al Centre Cívic de La Geltrú a peu des de el mateix aparcament de Vilanova. Seran menys de 15 minuts per fer 800 metres. (Entrada al Centre Cívic per la plaça de l’Associació d’Alumnes Obrers )

La inscripció a la caminada implica una aportació a la Marató d’un mínim de 10 euros.

El preu del dinar és de 15 euros.

Per inscriure’s podeu enviar nom i cognom; telèfon i Associació a la que pertanyeu al WhatsApp 620 25 03 49.

Animeu-vos, el motiu i la possibilitat de passar unes hores tots junts s’ho mereix.

Mapa de l’excursió:

Pàrquing gratuït Poliesportiu de Vilanova. https://maps.app.goo.gl/8nSKV61Btsc859v56

Pàrquing i punt d’inici de la caminada. https://maps.app.goo.gl/nphYcTMAaxPnZZgs7

Dinar al Centre Cívic La Geltrúhttps://maps.app.goo.gl/4dbDGmKrExNZULVS9

Mostra els detalls

Data:
03/12/2023

Organitzador

Federació Naturista-Nudista de Catalunya (FNNC)
Telèfon
669289271
Correu electrònic
info@fnnc.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador