Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dia Internacional del Naturisme: diumenge 5 de juliol

05/07/2020

Versió del cartell en pdf

El diumenge 5 de juliol celebrarem el Dia del Naturisme en diferents platges de tradició nudista i en espais d’interior de Catalunya. Aquest any ho hem de fer seguint les recomanacions a l’hora d’anar a la platja. Per això no intentarem fer cap rècord nudista aquest any, ho deixem per l’estiu de 2021.

Convidem a tothom que vagi a la platja nudista més propera o la platja habitual per reivindicar el nudisme com una opció més, i la més natural per banyar-se, per prendre el sol i per relaxar-se. Aquest estiu també hem de ser presents a les platges de tradició nudista perquè es mantingui la presència i la pràctica del nudisme. No deixem de despullar-nos encara que hi hagi pocs nudistes, si ens despullem més gent ho farà. I no marxem de la platja, si no és per excés de banyistes, sempre seguint les recomanacions de seguretat pel COVID-19.

No farem una gran convocatòria sinó en diferents llocs per les recomanacions de seguretat i la voluntat és ser presents al màxim nombre de platges nudistes.

I per als que no han provat mai el nudisme o no ho fan habitualment els convidem a provar-ho amb el lema: “Despulla’t del banyador i allibera’t de prejudicis”.

Què proposem fer a les platges?

Primer de tot animem a tothom que pugui que vagi a una platja de tradició nudista i faci nudisme. Caldrà tenir present les mesures restrictives que limiten l’aforament. Aquestes mesures també impedeixen fer una cadena donant-se la mà o fer aperitius compartits.

Proposem fer algunes petites accions entre les 12 i les 13 h.

En la majoria de platges nudistes de Catalunya es podrà assistir amb normalitat. Per donar visibilitat al moviment nudista demanem que a cada platja es faci una foto de la jornada del Dia Internacional del Naturisme. Es pot fer una foto d’una cadena sense donar-se la mà i mantenint la distància de seguretat d’1,5 metres.

La foto del grup o de la cadena envieu-la la número del CCN 669289271 per WhatsApp o Telegram. Tothom que surti a la foto ha de saber que es pot publicar, algunes millor si són d’esquena, per les xarxes socials.

Els que vulguin participar poden portar imprès algun dels cartells d’aquesta pàgina que estan disponibles en format pdf per poder imprimir-los en un full DIN-A4. També els podeu enganxar al parasol.

Per acabar es pot fer un brindis pel nudisme, cadascú amb la seva beguda.

Versió del cartell en pdf

Versió del cartell en pdf

Mostra els detalls

Data:
05/07/2020

Organitzador

Club Català de Naturisme
Phone
669289271
Correu electrònic
ccn@naturisme.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador