Diumenge 7 de juliol: Rècord Nudista de Catalunya i Dia del Naturisme

El diumenge 7 de juliol de 2019 es celebrarà el Dia Mundial del Naturisme, instaurat per la FNI, un dia d’especial promoció del nudisme. A Catalunya des de l’associació CCN aquest any ho volem celebrar organitzant un Rècord Nudista a les diferents platges de tradició nudista de Catalunya.

Per tal d’inscriure’s al rècord cal omplir un formulari on cal escollir la platja on es vol participar. El més important primer és trobar voluntaris que vulguin col·laborar en les diferents platges de tradició nudista de Catalunya. Animeu-vos a participar i col·laborar.

Formulari d’inscripció al Rècord Nudista de Catalunya del 7 de juliol de 2019.

Els objectius per organitzar aquest esdeveniment són:

  • Fer difusió del nudisme com una opció més natural per banyar-se i prendre el sol.
  • Fer un cens del nombre dels nudistes que es poden reunir un diumenge d’estiu a les diferents platges de tradició nudista de Catalunya.
  • Facilitar la coneixença entre els usuaris habituals de cada platja per facilitar la seva protecció, el seguiment, la neteja i
  • Fer difusió de les associacions naturistes i la seva funció en la defensa i promoció del nudisme.
  • Reivindicar el nudisme en les platges que en tenen tradició i que en alguns casos hi ha risc que disminueixi.
  • Convidar a tothom a provar el nudisme participant del rècord nudista.

S’ha creat un grup a través de l’aplicació Telegram per organitzar aquest rècord i per coordinar els voluntaris de les diferents platges. Si voleu participar envieu un missatge per Telegram al numero 669289271 i us enviarem un enllaç per convidar-vos al grup. Si no teniu Telegram al vostre mòbil us animem a instal·lar-lo.

Més endavant anirem donant més detalls sobre l’organització del Rècord Nudista de Catalunya 2019.

Si voleu proposar una altra platja o un espai d’interior envieu un correu a l’adreça: recordnudista@naturisme.cat, o un missatge per WhatsApp o Telegram al número 669 289 271