Joves del CCN

 

Ei! Benvingud@ al grup de Joves del Club Català de Naturisme. Si tens entre 18 i 30 anys i tents inquietuds naturistes, aquesta és la teva secció.

Qui som?

Som un grup d’amistats que compartim de forma activa i comuna l’estil de vida naturista, però a la vegada cadascú ho viu i ho concep de manera diferent, per la qual cosa conèixer-nos també forma part de la diversió. Vine i conèixe’ns!

Què fem?

Al llarg de l’any acostumem a organitzar una gran varietat d’activitats mentre gaudim de la natura: quedades a la platja, excursions, xerrades, tallers, acampades, sessions d‘spa… La diversió està garantida! Tu també n’ets el/la protagonista; qualsevol idea o aportació per part teva serà benvinguda, sempre que sigui respectuosa amb el nostre entorn.

A qui pots conèixer?

A escriptors/es, filòsofs/es, gamers, otakus, artistes, ecologistes, vegetarians/es, fotògrafs/es, idealistes, àcrates, conservadors/es, espirituals, progressistes, hippies, revolucionaris/àries, inconformistes… Malgrat les nostres diferències, allò que sí compartim és una gran tolerància i obertura de ment, així com el respecte a nosaltres mateix@s, a les altres persones i al medi ambient. Està a les teves mans completar la llista!

Què més?

A Joves CCN tothom conta. Cadascú aporta el seu granet de sorra de forma diferent amb un objectiu comú: fomentar i gaudir del naturisme el màxim possible i de forma segura. Per això, associar-se al CCN és un avantatge: tindràs descomptes en molts establiments i espais naturistes, i a més, contribuiràs a que puguem ampliar i donar un major suport material a les nostres activitats. Et convidem a que tu també formis part d’aquesta experiència!

Si tens interès en les nostres activitats, o necessites més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de la següent adreça electrònica: joves@naturisme.cat