Comunicat sobre l’afectació del COVID-19

Durant el temps que duri el confinament per reduir l’expansió del COVID-19 s’anul·len les activitats previstes per l’associació Club Català de Naturisme. Ja vam cancel·lar la darrera sessió d’spa i ara també queda cancel·lada la trobada de Setmana Santa al càmping Relax-Nat. No sabem quan es recuperarà la normalitat i quan es podran tornar a realitzar activitats de forma segura, per això ja informarem quan puguem tornar a realitzar les activitats previstes en el calendari del 2020.

L’Hotel d’Entitats de la Pau està tancat i el nostre despatx també ho estarà mentre duri aquesta situació.

El registre de nous socis es pot realitzar amb normalitat perquè tot es fa via telemàtica.

Els carnets de socis estan impresos, però no es podran enviar fins que el servei de correus torni a funcionar amb normalitat.

És molt important que ens quedem a casa, ja tindrem temps més endavant per sortir de casa i gaudir del naturisme a la natura i a la platja. Ens retrobarem quan s’acabi el confinament i les precaucions sanitàries ho permetin.

 Cuideu-vos molt i quedeu-vos a casa!